Zorg

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan zorgproducten.

Wondzorg

Kleine ongelukjes komen nu éénmaal vaak voor, zeker met kleine kinderen in huis. Het is daarom belangrijk een goed uitgeruste huisapotheek te hebben. En zeker voor de verzorging van kleine wondjes is het belangrijk om goed materiaal in huis te hebben. De verzorging van wonden moet namelijk correct gebeuren zodat schimmels, bacteriën of virussen zich niet in de wonde kunnen nestelen.
In onze apotheek vind je een assortiment aan pleisters en verzorgingsmaterialen. Zo helpen wij je graag verder met producten voor de gewone wondzorg maar ook voor de gespecialiseerde wondzorg vind je bij ons een uitgebreid gamma. We laten hierin bijstaan door de diverse firma’s met en volgen we op regelmatige basis bijscholingen over wondzorg.

Bijvoeding/vervangvoeding

Heb je bepaalde gezondheidsproblemen en moet je daarvoor speciale dieetvoorschriften volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt hier aangepaste bij- en vervangvoeding. Je kiest uit een zeer ruim aanbod aan drankjes en pudding in allerlei smaken. Zo blijf je genieten zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

Incontinentiemateriaal

Ons incontinentiemateriaal aanbod is erop gericht de levenskwaliteit van mensen met incontinentie te verhogen. Incontinentie hoeft geen invloed te hebben op je dagelijkse activiteiten. Met tal van producten kom je droog en comfortabel de dag door.

Solidea steunkousen

Heb je vaak zware benen en zwellen je voeten op? Heeft jouw arts jou kleding met graduele compressie voorgeschreven voor jouw veneuze problemen? Heb je een ingreep ondergaan en moet je kousen of hulpmiddelen dragen in de postoperatieve periode? Vergeet grootmoeders kousen, en vertrouw op Solidea. Kom je keuze maken uit ons ruime aanbod.

Bloeddrukmeters

Een te hoge bloeddruk kan gevaarlijk zijn. Volg thuis elke dag zelf je bloeddruk op met een bloeddrukmeter. Kom even langs voor advies over de merken die wij hierin volgen.

national-cancer-institute-BxXgTQEw1M4-unsplash