Mooie haren

Verzorg je haren met de beste producten. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Furterer

Lichaams-haarverzorging11

Deze haarproducten zijn samengesteld op basis van 100% etherische oliën en plantenextracten. Het gamma omvat specifieke producten voor problemen als haaruitval, vet haar, roos, … . Maar ook verzorgende en zonbeschermende producten behoren tot het gamma.

Kom het gamma hier ontdekken!

Apivita

IMG_5082-828x675

Natuurlijk. Doeltreffend. Holistisch. Dat zijn de Apivita cosmetica uit het zonnige Griekenland, die symbool staan voor een holistische kijk op schoonheid, tevredenheid en gezondheid. Ze staan voor een gebalanceerde en harmonieuze levensstijl, maken gebruik van eersteklas natuurlijke ingrediënten en de samenstellingen zijn vrij van ftalaten, siliconen en minerale oliën. Ondervind de werking van de Apivita-producten aan den lijve.

RainPharma

1050x1050_shampoo2_1024x1024

Ook je haar heeft baat bij een natuurlijke verzorging. Daarom ontwikkelden we een reeks plantaardige superproducten voor jouw lokken! Het is misschien even wennen aan de nieuwe geuren en texturen, maar we beloven je dat je haar snel niets anders meer zal willen. Een mooie, sterke, glanzende, gezonde en volumineuze haardos is het resultaat.

Silix

Silix

Silix is een Belgisch, innovatief merk dat bestaat uit 3 vloeibare, veilige voedingssupplementen op basis Silicium
Silicium is een relatief onbekend mineraal, de wetenschap wijst echter meer en meer uit dat Silicium, wat zich voornamelijk in het bindweefsel bevindt, alle belangrijke structuren van het lichaam ondersteunt. Ontdek onze haarverstevigende producten.