Gezonde huid

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

RainPharma

2239327

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom worden huidverzorgingsproducten gecombineerd met innovatieve voedingssupplementen.

Apivita

501x486_bee_radiant_line_homepage

Al meer dan 30 jaar creëert Apivita natuurlijke en doeltreffende producten die het evenwicht van lichaam en geest bevorderen. Alle Apivita producten zijn gemaakt met tot 100% actieve natuurlijke ingrediënten en zonder ingrediënten die ervan verdacht worden ongewenste effecten op de mens of het milieu te hebben. Apivita producten combineren extracten van 5.500 planten van de Griekse flora met producten uit de bijenkorf en biologische essentiële oliën. Alle producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en parfums, terwijl de Apivita verpakking gemaakt wordt met recycleerbare en gerecycleerde materialen.

Lierac

Lierac

De Laboratoria LIERAC streven ernaar om steeds het beste aan te bieden om de onsierlijke tekenen van veroudering op gezicht en lichaam duurzaam een halt toe te roepen. Lierac begeleidt je dag na dag, zodat je je perfect mooi en goed voelt en blijft voelen. De high-tech anti-aging verzorgingen bieden de huid op elke leeftijd een specifiek en efficiënt antwoord in de vorm van haute couture-texturen met delicate parfums.

Avène

Lichaams-haarverzorging

Avene heeft naast het leuke gamma om jezelf mee te verwennen ook een reeks producten speciaal voor de probleemhuid. De producten zijn op basis van thermaal water hetgeen zeer geschikt is voor de gevoelige huid en verminderen ongewenste effecten van behandelingen tegen kanker.

Louis Widmer

Louis-Widmer-reiniging

Louis-widmer biedt doeltreffende verzorgingen aan die uitstekend door de huid worden verdragen. Van je huid reinigen en verzorgen in de ochtend t.e.m. een goede nachtverzorging bij het slaapritueel. Zeker de moeite waard om ze te komen ontdekken.

Eucerin

Lichaams-haarverzorging3

Eucerin, een merk aanbevolen door dermatologen, ondersteunt en herstelt de huid tegen invloeden van buitenaf. Voor de meest voorkomende problemen (acné, droge huid …) heeft Eucerin dé oplossing, alsook een gamma kwalitatieve zonneproducten.

La Roche-Posay

item_2761592_483

La Roche-Posay produceert hoogwaardige producten voor huidverzorging op basis van thermaal bronwater, water uit de bergen bij La Roche-Posay. In samenwerking met meer dan 25.000 dermatologen wereldwijd ontwikkelt La Roche-Posay verzorgingsproducten voor ieder huidtype, ook voor de meest gevoelige huid.

A-derma

A-derma

De groene long van de apotheek! A-derma is het meest natuurlijke gamma binnen dermocosmetica. Met behulp van een uniek, evenwichtsherstellend, verzachtend en herstellend actief bestanddeel, Rhealba® Haver biedt het gamma veilige en betrouwbare oplossingen voor de fragiele huid met respect voor de natuur en het milieu.

Klorane

IMG_5226

Een ecologisch verantwoordelijk gamma van verzorgingsproducten vervaardigd op basis van zorgvuldig geselecteerde plantaardige bestanddelen. Ontdek de heerlijke geuren.

Fillerina

Fillerina

Fillerina® is een revolutionaire, no-needle, dermo-cosmetische filler voor thuis gebruik. Dankzij de combinatie van 6 verschillende hyaluronzuren en de unieke precisie applicator, laat Fillerina® grote hoeveelheden hyaluronzuur diep in de huidlagen doordringen en doet rimpels vervagen.