De zalf voor vele wondes

Heeft jouw baby ook last van rode billen? Heb jij uitslag na het epileren?
Valt je kindje regelmatig? Of zit je regelmatig met schrammen?
Dan hebben wij een oplossing! Een allrounder, die toe te passen is op vele wondes.

CICALFATE

Werkt herstellend door de Sucralfaat, een origineel bestanddeel, dat het herstel van de huid bevordert.
Door een combinatie van koper- en zinksulfaat beperkt deze zalf het risico op en de aanwezigheid van bacteriënproliferatie.
Het aanwezige Thermaal water van Avène, verzacht de kwetsbaar geworden huid.

Kortom, Cicalfate herstelt, zuivert en kalmeert de geïrriteerde huid sneller. Daarenboven bevat het geen parfums en is zo toegankelijk voor iedereen en is het toepasbaar op de huid en uitwendige slijmvliezen.

Als je graag eerst de wonde wilt reinigen, kan dit ook met het thermaal water van Avène.

THERMAAL WATER

In geval van huidirritatie, na een oppervlakkige dermatologische ingreep, bij zonnebrand of simpelweg om make-up te fixeren, alle gevoelige huidtypes verlangen dagelijks naar een gevoel van welbehagen.

De spray met het thermaal water is een onmisbaar product om de huid te verzachten en kan op elk moment van pas komen. Bij elke verstuiving laat de spray u de absolute heilzame eigenschappen van het Thermaal Water van Avène ervaren, eigenschappen die het water heeft verworven tijdens een ondergronds parcours dat meer dan 50 jaar in beslag neemt.
Het water wordt rechtstreeks aan de Bron opgevangen en in steriele units verpakt. Deze wereldwijd unieke verpakkingsmethode garandeert u een product met een volstrekt intacte zuiverheid en doeltreffendheid.
EEN ZUIVER, ACTIEF EN KRACHTIG WATER
Dit water werkt kalmerend, anti-irriterend en verzachtend
Wil jij ook graag weten hoe je de producten juist kan gebruiken op jouw huid of bij je kindje? Kom dan snel even binnen, we helpen je graag.