Afslanken met Caudalie

Nu dat we met z’n allen in ons kot zitten, hebben we wellicht iets meer tijd om onszelf te verzorgen; vanbinnen en vanbuiten. We hebben ruimte om het rustiger aan te doen. We kunnen meer tijd besteden aan het koken van gezonde voeding. We zoeken de gezonde buitenlucht op, … en we verstevigen ons lichaam met de nieuwste producten van Caudalie zodat we straks kunnen stralen in onze zomerjurkjes.

Deze feel good routine van 4 stappen liet zich inspireren door de professionele verzorging uit onze Vinotherapie Spa en werkt doeltreffend om uw lichaam opnieuw vorm te geven en de huid zichtbaar te verstevigen.

Voordelen
  • Maakt de huid glad en zacht
  • Verstevigt en tonifieert
  • Draineren
  • Sublimeert uw figuur

En, zoals alle producten van Caudalie, werd deze afslankende routine geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

In 4 stappen naar een strakkere huid

1. Twee keer per week op een vochtige huid: Verwarm de Crushed Cabernet scrub in uw handen en masseer het hele lichaam van onderen naar boven met cirkelvormige bewegingen tot de suiker volledig is gesmolten. Daarna afspoelen.

2. Breng de Vinosculpt Liftende & Verstevigende Lichaamsbalsem ‘s ochtends aan op een schone en droge huid. Masseer in met cirkelvormige bewegingen op de armen, buste, buik en billen tot het product volledig is ingetrokken.

3. Na het bad of de douche giet u een afgemeten hoeveelheid Concentraat om Af te Slanken in de handen en verwarmt u het met de handen, zodat het nog sneller in de huid intrekt. Inmasseren met draaiende bewegingen van onder naar boven. De weerbarstige zones extra behandelen.

4. Een Biologische Drainerende Kruidenthee zakje gedurende 5 minuten in een tas heet water laten trekken of 3 zakjes in 1,5 liter water, ook koud. Opdrinken gedurende de dag.

 

De 4 producten die je huid verstevigen

1. Scrubben
De Crushed Cabernet Scrub (150g) is de iconische verzorging uit de Vinotherapie Spa van Caudalie. De druivenpitten en 6 drainerende essentiële oliën in de verzorging maken de huid glad en zijdezacht en bereiden haar voor op de afslankende verzorging.

2. Verstevigt
De Vinosculpt Liftende & Verstevigende Lichaamsbalsem (250ml) is het nieuwe natuurlijke afslankproduct van Caudalie. Een verstevigende oplossing voor 4 zones, die u ‘s morgens aanbrengt om de huid doeltreffend te verstevigen.

3. Tonifiëren
Deze droge olie tonifieert en sublimeert de huid. Een doeltreffend Concentraat om Af te Slanken (75ml) dat uw figuur opnieuw vorm geeft, sinaasappelhuid vermindert en de drainage activeert. Breng aan op een vochtige huid, masseer van onderen naar boven in op de gewenste zones met cirkelvormige bewegingen.

4. Draineren
De bio drainerende en door Ecocert gecertificeerde Kruidenthee (30g) werd exclusief ontwikkeld voor de theesalons in de Vinotherapie Spa en helpen u efficiënt af te slanken omdat ze de afvoer van water en toxines bevorderen.

 

“Laten we samen iets teruggeven geven aan de aarde in ruil voor wat ze ons elke dag schenkt.” Mathilde Thomas, Oprichtster van Caudalie & Ambassadrice 1% for the Planet