Afslanken en welzijn

Op een gezonde en verantwoorde manier afslanken. Vraag maar advies in onze apotheek!

RainPharma

RainPharma detox

Eigenlijk zijn wij geen fan van diëten. Maar tegelijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor het feit dat obesitas wereldwijd een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. Daarom wil RainPharma als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om voorgoed van die ongezonde kilo’s verlost te raken. Zonder mensen schuldgevoelens aan te praten of met de vinger te wijzen.

Lignapharma

2-x-my-whey-en-natief-en-collageen-985x1024

Wil je snel en gecontroleerd gewicht verliezen dan is Lighna Pharma een goede formule. Samen met jou zoek ik het gepaste afslankprogramma. Dit programma kan enkel onder medische begeleiding. Nadat je streefgewicht bereikt is, kijken we samen om je gewicht te stabiliseren aan de hand van een gezond voedingspatroon en dit ook zo te houden, zonder jojo-effect.

Tilman

elimin_instant-large

Vetverbranders zijn voedingssupplementen die het afslanken stimuleren door de verbranding van vetten in het lichaam te verhogen en er zo voor te zorgen dat er minder calorieën worden opgenomen. In combinatie met een gezonde voeding, die arm is aan koolhydraten en vetten, en voldoende beweging, bevorderen vetverbranders het gewichtsverlies. Maak je keuze uit onze afslankproducten van Tilman.