Advies

Heb je een vraag? Stel ze ons! We begeleiden je graag op weg naar gezondheid.

Medicatie-begeleiding | huisapotheker

Chronische patiënten kunnen vanaf nu een huisapotheker kiezen die voor hen een medicatieschema maakt. Wanneer het RIZIV beslist of je in aanmerking komt voor deze dienst dan is deze gratis. Maar ook voor andere patiënten staan we klaar; wij zoeken voor je uit als iets ontbreekt in het medicatieschema, werken nauw samen met de behandelende arts en staan nagenoeg iedere dag van de week voor je klaar. We bouwen graag een vertrouwensband op en je kunt ten alle tijden bij ons terecht met al je vragen. Wij zijn je huisapotheker!

Gezond gewicht

We geven je tips om een goed voedingspatroon en een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Wil je snel gewicht verliezen? Wil je je bloedsuikerspiegel of cholesterolwaarden op peil te houden of je sportprestaties bevorderen? We ondersteunen je graag met recepten, voedingsprogramma’s en een uitgebreid gamma aan lekkere en unieke producten van XLS Nutrition.

Huidanalyse | haaranalyse

Verzorg je je huid en doe je dit met de juiste producten? Met een professioneel meettoestel kunnen wij de belangrijkste parameters van je huid bepalen: vochtgehalte, talgproductie, pigmentatie, elasticiteit en zuurtegraad. Aan de hand van de resultaten geven we je graag advies over verzorgingsproducten die passen bij jouw huidtype. We kunnen bovendien de evolutie van je huid bijhouden door de metingen te herhalen. De analyse is gratis bij aankoop van een cosmeticaproduct naar keuze en duurt een 20-tal minuten. Interesse? Maak dan gerust een afspraak

Thuiszorg

Thuiszorg omvat alle diensten en hulpmiddelen die comfort bieden en die het dagelijkse leven thuis vereenvoudigen, zowel voor ouderen als minder mobiele mensen als alle andere hulpbehoevenden. Op deze manier kun je je in je eigen vertrouwde omgeving laten verzorgen. Zowel voor de aankoop al de huur van benodigheden kun je bij ons terecht. Denk aan een rolstoel, rollator, … Vraag gerust meer informatie!

Sport-begeleiding

Sporten is gezond, maar intens sporten vereist deskundige begeleiding. Om optimaal te functioneren moet ons lichaam in optimale gezondheid zijn en daarvoor heeft het bouwstoffen nodig. Wij hebben verschillende merken van sportvoeding. Samen met onze kennis van het aanbod aan supplementen en met de nodige bijscholingen staan wij iedere sporter bij om net dat stapje dichter bij zijn doel te komen!

Events

Als belevingsapotheek betrekken we onze klanten graag nauw bij onze producten. Kom binnen om advies en test gerust eea. uit. Wij organiseren geregeld workshops rond allerlei onderwerpen en producten. Zo ga je tijdens een workshop ‘make-up’ zelf aan de slag en leer je alles over het gebruik van de juiste borstels en het aanbrengen van je dagelijkse make-up. Tijdens een workshop ‘Super Foods’ leer je hoe je deze kan toevoegen in je eetpatroon. Maak kennis met hun receptenboek en proef de verrassende gerechten en tussendoortjes. Volg ons op facebook voor informatie over ons aanbod aan workshops.